PURE EGG MEMBRANE

Zaregistrujte se a nakupujte: 5077

Inovativní doplněk stravy pro kvalitní život!

Pure Egg Membrane je 100% přírodní doplněk stravy, který poskytuje blánu skořápky slepičího vejce obohacenou o přírodní vitamín C. Zajišťuje velkolepé účinky ve dvou oblastech.

Klouby

  • Podporuje regeneraci kloubní chrupavky.
  • Přispívá ke zlepšení pohyblivosti kloubů.
  • Přispívá ke snížení rizika zranění, zpomaluje rychlost opotřebení kloubní chrupavky.
  • Přispívá k potlačení zánětlivých stavů v oblasti kloubů, snížení otoků a bolesti.

Pokožka

  • Přispívá ke zlepšení stavu pokožky.
  • Podporuje syntézu a transport elastinu v těle.
  • Pomáhá zlepšit pružnost a pevnost pokožky.

Přírodní blána skořápky slepičího vejce

je biogenní materiál vytvořený přírodou, který kombinuje různé složky příznivě působící na pojivovou tkáň, klouby a pokožku.

  • Kolagen typu I, II, III, IV, V a X
  • Kyselina hyaluronová
  • Endogenní a exogenní aminokyseliny
  • Chondroitin sulfát, železo, křemík, zinek

Všechny složky přirozeně obsažené v bláně vaječné skořápky mají synergický účinek 
a vzájemně se doplňují, čímž zajišťují mimořádnou účinnost.

Jste v období menopauzy, kdy dochází k největšímu úbytku kolagenu a elastinu.

Zvolte Pure Egg Membrane, pokud:

Chcete si udržet zdraví a výkonnost osteoartikulárního systému.

Chcete zastavit ztrátu pevnosti pokožky a její předčasné stárnutí.

Máte problémy s klouby a chcete zvýšit svou fyzickou aktivitu a kvalitu života.

Jste fyzicky aktivní – vaše klouby jsou při cvičení vystaveny zátěži.

Rádi se opalujete – během opalování dochází k výraznému úbytku kolagenu a kyseliny hyaluronové.

Proč má blána vaječné skořápky takovou sílu?

Výzkumy prokázaly, že obsahují kolagen typu I, II, III, IV, V a X. Kolagen obsažený v bláně skořápky slepičího vejce je téměř totožný s kolagenem produkovaným v lidském těle. Peptidové šroubovice se spojují do specifické trojité šroubovice, díky níž je kolagen pro tělo vysoce biologicky dostupný.

Mezi výhody používání kolagenu získaného z blány skořápky slepičího vejce patří pomoc při snižování kloubních problémů, zlepšení kvality pokožky a redukce vrásek, zvýšení rozsahu pohybu, snížení bolestivosti a ztuhlosti osteoartikulárního systému.

Kyselina hyaluronová zlepšuje stav pokožky díky svým regeneračním vlastnostem – vyhlazení vrásek a profylaktickým vlastnostem – prevence vzniku nových vrásek. Je také nezbytná pro zdraví kloubů: vytváří v těle roztok, který je vynikajícím „mazivem“ pro kloubní povrchy a snižuje tření mezi kostmi.

Chondroitin sulfát má protizánětlivé a analgetické účinky. Poskytuje ochranu kloubní chrupavce a omezuje rozvoj osteoartrózy.

Železo, křemík a zinek jsou minerály, které přispívají k udržení zdravých kloubů a kůže.

Všechny biomolekuly přirozeně se vyskytující v bláně vytvářejí synergický efekt, čímž zajišťují mimořádnou účinnost.

Vzhledem k tomu, že vaření vajec způsobuje denaturaci blán, použití doplňku stravy, který poskytuje vhodně zpracovanou blánu vaječné skořápky je nejlepším a nejjednodušším způsobem, jak získat cenné složky přirozeně se vyskytující v membráně.

Proč stojí za to zvolit Pure Egg Membrane:

  • Objev polských vědců v celosvětovém měřítku: po mnoha letech výzkumu se jim podařilo vyvinout technologii získávání blány, díky níž prášek z blány skořápky slepičího vejce neztrácí své blahodárné složky, ale uchovává je v optimálním poměru.
  • Průlomová technologie umožňuje oddělit blánu bez použití chemikálií, díky čemu získáváme zcela čistou membránu. Zdůrazňujeme to v názvu doplňku stravy slovem „pure“, tedy „čistá“.
  • Vysoká biologická bezpečnost – kolagen získaný z vaječných blán se vyznačuje tím, že prakticky nezpůsobuje žádné alergické ani imunologické reakce.
  • Blána slepičího vejce je ideálním zdrojem biologicky dostupného kolagenu pro vegetariány.
  • Získávání blány je ekologické, bezpečné pro životní prostředí a zvířata.
  • Vitamín C je nezbytný pro správnou syntézu kolagenu. Pure Egg Membrane poskytuje nejlépe vstřebatelný přírodní vitamín C získaný z extraktu z aceroly.

Jakou roli hrají v našem těle kolagen a kyselina hyaluronová?

Kolagen

Je hlavní stavební bílkovinou našeho organismu. Nachází se především v kůži a podkoží, chrupavkách, šlachách, kostech, kosterním svalstvu, ale i v děloze, střevech, močovém měchýři, mozku, srdci, ledvinách a duhovce.

Kolagen vyplňuje prostor mezi buňkami, poskytuje tkáním pružnost, ohebnost a odolnost. Váže vodu v tkáních, podílí se na procesu srážení krve a na regeneračních procesech: hojení ran, srůstání kostí po zlomeninách.

Má klíčový význam pro stav a vzhled pokožky – udržuje správnou úroveň její hydratace a podporuje procesy buněčné obnovy.

Kolagen podmiňuje správný průběh ochranných a opravných procesů probíhajících v chrupavce. Neutralizuje aktivitu enzymů zodpovědných za záněty a bolest. Zvyšuje hustotu kostí a umožňuje lepší vstřebávání minerálních složek.

Syntéza a odbourávání kolagenu probíhá v těle nepřetržitě. U mladých zdravých lidí se vyměňuje rychlostí cca 3 kg za rok. S přibývajícím věkem se obměna kolagenových vláken zpomaluje, takže vlákna jsou tenčí a fragmentovaná. Hladina kolagenu v těle klesá již od 25. roku! Po 50. roce života dochází k rychlému poklesu syntézy; u žen je tento proces dále narušen menopauzou. Po 60. roce života se syntéza kolagenu zcela zastaví.

Kyselina hyaluronová

Vyskytuje se přirozeně v kůži, absorbuje a zadržuje velkou část vlhkosti. Zlepšuje stav pokožky díky svým regeneračním vlastnostem – vyhlazení vrásek a profylaktickým vlastnostem – prevence vzniku nových vrásek.
Je však také nezbytná pro zdraví kloubů: v těle vytváří roztok, který je vynikajícím „mazivem“ pro kloubní povrchy a snižuje tření mezi kostmi.
Kyselina hyaluronová je důležitou součástí pojivové tkáně a je obsažena téměř ve všech vnitřních orgánech a také v synoviální tekutině, která je zodpovědná za plynulý pohyb kloubu.

Hlavní funkce kyseliny hyaluronové v pokožce:

  • Vázání vlhkosti, udržení hydratace.
  • Dodání pružnosti a ohebnosti.
  • Vyhlazení stávajících vrásek.
  • Prevence vzniku nových vrásek.

Hlavní funkce kyseliny hyaluronové v kloubech:

  • Zlepšení mobility.
  • Prevence degradace chrupavky.
  • Zlepšení kloubní výživy.
  • Zpomalení rozvoje degenerativních onemocnění.
  • Snížení bolesti.

Jaký účinek vykazují složky obsažené v přírodní bláně skořápky slepičího vejce?

Vysoká antioxidační aktivita, dokonce vyšší než u zeleného čaje.Zvýšení aktivity fibroblastů a také tvorba nového kolagenu a kyseliny hyaluronové v kůži, svalech, šlachách a kloubech.Syntéza extracelulární matrix, zvýšení produkce nového kolagenu a kyseliny hyaluronové v kůži, svalech, šlachách a kloubech.

Regenerační účinek, jak v případě povrchových kožních lézí, tak v hlubších tkáních, což vede ke zkrácení doby rekonvalescence po poranění šlach a svalů. Zpomalení působení bílkovin ničících kolagen a elastin.

Vědecké studie

Výsledky studie na lidech s bolestmi a ztuhlostí kloubů: po sedmi dnech zaznamenalo 27,8 % účastníků zlepšení pohyblivosti kloubů. Po třiceti dnech se toto číslo zvýšilo na 43,7 % a vnímaný diskomfort v kloubech se snížil o 72,5 %.